SponsorsDe VSI/e is de alumnivereniging voor afgestudeerden van de Faculteit Scheikundige Technologie van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en telt op dit moment circa 600 leden. De VSI/e is op 10 mei 1994 officieel opgericht.

De belangrijkste doelstelling van onze vereniging is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen Eindhovense ingenieurs onderling en het levendig houden van de band tussen afgestudeerden, de TU/e en de faculteit. Die doelstelling wordt ondersteund met behulp van een omvangrijk netwerk van Eindhovense ingenieurs. De waarde van dit netwerk voor VSI/e leden is groot, zowel voor het leggen van professionele als sociale contacten.

Leden van de vereniging worden op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de faculteit en in staat gesteld om elkaar bijvoorbeeld tijdens een re√ľnie, lezing of algemene ledenvergadering weer eens te ontmoeten. De VSI/e vertegenwoordigt Eindhovense technologen zowel binnen als buiten de TU/e.

Elk jaar organiseert de VSI/e een BBQ voor al haar leden, alsmede een algemene ledenvergadering gekoppeld aan een uitje. Daarnaast worden de banden met de huidige ST-studenten warm gehouden door jaarlijks een loopbaanavond en activiteit te organiseren met studievereniging Japie.

Meer informatie over de VSI/e kunt u vinden op deze website. De contributie bedraagt 11 euro per jaar. Studenten van de faculteit Scheikundige Technologie kunnen tijdens hun studietijd al gratis student-lid worden, om zo alvast kennis te maken met de VSI/e. Nog geen lid van de VSI/e? Meld je dan hier aan. Ook hebben we een LinkedIn groep.